Om oss

Vi är ett litet gäng multisportare som vill bidra med citynära MTB och traillöpningstävlingar i skogen på vårkanten och höstslutet. Vi har mångårig erfarehet från tävlingsledning, bland annat Ursvik Ultra och Stockholm Adventure Race (STAR). Viktigt för oss är att arrangera roliga tävlingar med god stämning.

Vårt mål är att skapa härligt festliga event där alla känner sig välkomna och där alla kan delta. Det gör vi genom banor där man själv väljer hur utmanande man vill göra det och genom att skapa gemenskap före, under och inte minst efter loppet.

Känner du den minsta tveksamhet om detta kan passa dig eller om du klarar av det så kan vi berätta att vi som arrangerar är allt från 36 till 50+. Vi har väldigt varierande bakgrunder och började träna vid helt olika tilllfällen i livet. Vissa av oss har hållit på länge. Andra har nyss börjat. Ingen av oss tränar på heltid men alla längtar hela tiden efter att få komma ut i skogen. Känner du igen dig? Då ska du hänga på! Vi är utrustade för att ta hand om alla.

Spana in eventen under Tävling eller kontakta oss via vår kontaktsida .

Vi som arrangerar är Allan, Annika, Fredrik, Tony, Peter och Johan som är tävlingsledare med erfarenhet från att arrangera Ursvik Ultra, STAR och Stockholm Extreme.

Vi ses i skogen!

//Ulvarna

 

Drivs med Webnode